keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

St. Patrick's day

Cafe Mascotissa oli 13.3. St.Patrickin päivä, jossa oli musiikkia, kasvomaalausta ja musiikkia.



Mikä meni hyvin?: Bändi soittamassa irkkubiisejä oli hyvä ja olimme paikalla hyvissä ajoin.

Mikä meni huonosti?: Tapahtumaa ei oltu suunniteltu ja järjestetty tarpeeksi hyvin järjestäjän toimesta. Meille ei oltu kerrottu meidän työtehtäviä, eikä kukaan tiennyt missä liput, kassa, myyntipääte ja lipunmyynti olisi. Työntekijät eivät olleet pukeutuneet yhtään vihreään eikä myöskään paikkaa koristeltu. Tapahtuman piti alkaa klo: 18.00, mutta kasvomaalaus oli baarin lisäksi valmis. Lisäksi yläkerrassa olevan Cafe Linguan takia piti baarin olla auki yläkerrassa myös, mutta joistain syistä johtuen ei auennut ja aiheutti hieman hämminkiä kun asiakkaat tilasivat alhaalta juomia. Selkeä hinnoittelu myös olisi pitänyt olla, kun uusi asiakas tuli sisään ja sanoi että alennusta oli luvattu hänelle eikä muut kuin järjestäjä tiennyt asiasta. Tapahtumaa olisi voinut myös mainostaa ihan flaiereita jakamalla.

Mitä opimme ja mitä hyötyä projektista oli?: Opimme mitä ei jättää pois tapahtuman järjestämisessä. Pääsimme puhumaan myös paljon englantia melkein kaikkien työntekijöiden puhuessa vain englantia.

Mitä tekisimme toisin?:Jaettaisiin työtehtävät ennen tapahtumaa ja katsotaan että jokainen tietää miten asiat pitäisi tapahtua. Lasketaan valmiiksi pohjakassa, etsitään liput ja vaikka vietäisiin valmiiski paikalle. Koristelua voisi tehdä ja kaikille työntekijöille vihreätä päälle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti